fbpx

privatumo politika

 

Bendrosios privatumo politikos nuostatos

Geras kondicionierius” vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami šioje svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į “Geras kondicionierius” norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
  • nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

“Geras kondicionierius” užtikrina, jog Jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) – tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie Jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukuose talpinami duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

  • Vartotojo sesijos slapukai – sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai slapukai – slapukai išsaugomi vartotojo naudojamame įrenginyje. Uždarius naršyklę ar svetainę slapukai nėra ištrinami. Šie slapukai galioja skirtingą laiką, priklausomai nuo pačio slapuko;
  • Pirminiai slapukai – slapukai, kuriuos naudoja ar sukuria vartotojo aplankyta svetainė. Šie slapukai naudojami tam, kad būtų prisitaikoma prie svetainės lankytojo poreikių;
  • Trečiųjų šalių slapukai – vartotojo aplankytoje svetainėje talpinami kitų svetainių slapukai. Šio tipo slapukai dažniausiai yra naudojami duomenų analizės tikslais. Facebook ir Google yra dažniausiai sutinkami trečiųjų šalių slapukų domenai.

Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus. Priklausomai nuo naršyklės kurią naudojate, nuorodose rasite instrukcijas kaip nutraukti slapukų naudojimą:

Naršyklė Explorer

Naršyklė Chrome

Naršyklė Firefox

Naršyklė Safari

Naršyklė Opera

Nuorodos į kitus tinklapius

Svetainėje “Geras Kondicionierius” gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams “Geras kondicionierius” neatsako.

Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis susijusius su Jūsų elgesiu, išsiuntus el. laišką. Pavyzdžiui ar el. laiškas buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi “Geras kondicionierius”, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:

  • gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
  • kreiptis el. paštu [email protected] su laisvos formos prašymu.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms „Facebook”, „Google”, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Prašymas pašalinti duomenis

Jei pageidaujate, jog “Geras kondicionierius” pašalintų visus apie Jus sukauptus duomenis, kreipkitės el. paštu [email protected] su laisvos formos prašymu.

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.